Resurse

Categorii

intalnirea cu Comisia de agricultură din Camera Deputatilor
1 martie 2023
În perioada 20-24 februarie, clusterul CANEPARO a organizat o misiune națională de stabilire a priorităților pe termen scurt, mediu și lung în sectorul cânepii industriale. Întâlnirile au acoperit toate regiunile țării și au avut loc la Arad, Cluj Napoca, Alba, Sibiu, București și Iași și au vizat atât posibilități de dezvoltare de afaceri și proiecte în domeniul cânepii industriale, cât și aspecte de reglementare pentru stimularea diverselor verigi ale lanțului valoric.
27 februarie 2023
Pe 24 februarie, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a găzduit workshop-ul cu tema Utilizarea integrala a cânepei industriale în lume și în România. Manifestarea l-a avut ca invitat special, în calitate de speaker, pe Dl. Herrick Fox, președinte al Institutului Meristem și co-fondator al Meristem Farms din S.U.A.
24 februarie 2023
În data de 20 februarie 2023, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a lansat Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic al UAV (CITT-UAV) împreună cu Clusterul CANEPARO, în cadrul conferinței „Cluster CANEPARO – Building International Network for Industrial Hemp”.